AGENDA SPORT
BLAUWESCHUIT

OPEN ZEILDAGEN

De afgelopen open zeildagen waren een groot succes, daarom zijn wij momenteel bezig om extra open zeildagen te organiseren op 22, 23 en 24 augustus.

Op deze dagen kun je mee zeilen, krijg je een rondleiding en zal er volop de mogelijkheid zijn om kennis te maken met de vereniging en haar leden. Om mee te zeilen heb je nog geen zeilervaring nodig. Heb je al wel zeilervaring, laat het ons dan vooral weten op het inschrijfformulier voor de open zeildagen. Deelname is gratis!

We verzamelen bij onze sociëteit op Zijlstroom 79 in Leiderdorp. De dag duurt in principe van 13u tot 18u. Bij een groot aantal aanmeldingen zullen wij een dagindeling met een ochtendshift van 10u-14u en een middagshift 14u-18u maken.

Je kunt je hier opgeven voor onze open zeildagen!

Heb je geen tijd hebben op 22, 23 of 24 augustus, maar wil je toch nog graag een keertje meezeilen met de Blauwe Schuit? Laat het ons weten via dit formulier, dan houden we je op de hoogte over de mogelijkheden om in augustus en september een keertje met ons mee te zeilen.

Heb je nog vragen? Mail naar procie@blauweschuit.com.

LET OP! Wij zijn nog in overleg met de veiligheidsregio over het organiseren van deze open zeildagen, maar geef je vast op via de Google Forms om zeker te zijn van een plekje. Mochten de open zeildagen niet door kunnen gaan, dan zullen wij je dat laten weten per mail.

WHERE & WHEN

22 aug. 2020 – 24 aug. 2020

ALSZV DE BLAUWE SCHUIT

ZIJLSTROOM 79, 2353 NN LEIDERDORP

MEER INFO GOOGLE MAPS