LANGSTE LEIDSE TAFEL

Tweede editie Langste Leidse Tafel op zondag 9 juni

Leidse studenten organiseren het grootste maatschappelijke diner van Nederland voor hun stad.

Op zondag 9 juni van 17:30 tot 22:00 organiseren de PKvV en de zeven grootste studentenverenigingen van Leiden de tweede editie van de Langste Leidse Tafel. De Garenmarkt wordt feestelijk omgetoverd met een mega lange tafel waar Leidenaren en studenten aan dineren en genieten van een avond vol (muzikaal) entertainment.

Onder het genot van een driegangendiner genieten bewoners van de optredens verzorgd door talentvolle, jonge muzikanten. Deze avond vormt een mooie gelegenheid om aan de 200 meter lange tafel andere Leidenaren te ontmoeten, beter te leren kennen en verhalen met elkaar te delen. Zo zegt Bauke Drenth van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen: ‘’Na het succes van vorig jaar, kijken we er naar uit om dit jaar nog meer Leidenaren samen te brengen. Dit evenement is uniek in Nederland en we zijn trots op dat student en stad elkaar zo goed weet te vinden.’’

Voor dit diner zijn er gratis kaartjes uitgedeeld aan Leidse bewoners die het financieel minder breed hebben. Voor kinderen en studenten is er ook een gereduceerd tarief. De verenigingen betrekken zo student en stad en daarmee veel inwoners uit alle sociale lagen van Leiden. 

TICKETS!

De Langste Leidse Tafel is georganiseerd vanuit het ‘Strategisch Partnerschap StudentenStad’ door de MASCQ-vereniginen, Njord en Asopos de Vliet, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen Leiden, gemeente Leiden en Leiden&Partners.

Neem contact op

Heb je vragen over het studentenleven in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Mis geen moment

Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland.

Bekijk de agenda