AEGEE LEIDEN

AEGEE LEIDEN

AEGEE is dé studentenreisvereniging van Leiden! Elke dinsdag borrelen wij in de Kroon en daarnaast zijn er wekelijkse activiteiten zoals diners, feestjes, lezingen en tostilunches. Verder organiseren wij ongeveer acht reisjes per jaar waaronder liftweekenden en tripjes naar steden in heel Europa. Ook hebben wij zes disputen die samen eten voor de borrel, verschillende commissies waar jij jezelf kan ontwikkelen en collectieven die kleinschalige activiteiten organiseren. Daarnaast zijn wij onderdeel van een netwerk dat bestaat uit meer dan 160 steden. Dit Europese netwerk maakt ons in Leiden uniek en geeft je de mogelijkheid om bijna elk weekend op reis te gaan en nieuwe mensen en culturen te ontdekken. Bij AEGEE-Leiden maak je dus vrienden in Leiden en in Europa!

NIEUWS

NIEUWS VAN AEGEE LEIDEN

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

AEGEE LEIDEN

We staan als vereniging bekend om het reizen, dit maakt ons uniek in Leiden. De afgelopen jaren waren we bijvoorbeeld te vinden in: Georgië, Spanje, Marokko en Oekraïne. We reizen tijdens weekenden en houden rekening met verschillende studies, in de zomer maken we een grotere reis. Reizen in een groep is niet alleen superleuk, maar maakt het ook betaalbaar voor studenten.

Naast reisjes en de wekelijkse borrel heeft AEGEE-Leiden nog meer te bieden. Zo zijn er verticale verbanden genaamd disputen, zij eten samen voor de borrel, organiseren activiteiten en maken dispuutsreisjes. Daarnaast hebben we verschillende commissies zoals de Feesten en Activiteiten commissie, de KnowCo, die informatieve activiteiten organiseert en de PaparaCie, die foto’s maakt op evenementen. In een commissies kun jij doen wat je leuk vindt en nieuwe skills leren zoals werken in een team. Alles bij AEGEE is vrijblijvend, borrels zijn niet verplicht en we hebben geen ontgroening. We vinden het vooral heel gezellig dat je er bij bent!

Ons netwerk biedt veel mogelijkheden. Overal in Europa zijn zusterverenigingen van AEGEE te vinden, die talloze evenementen organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld met nieuwe internationale vrienden op vakantie tijdens een Summer University, of kun jij je kennis over verschillende thema's verdiepen tijdens conferenties en congressen. Ook vindt er twee keer per jaar een groot evenement plaats waar 800 Europese studenten samenkomen. Hier kan je tijdens workshops, discussies, feestjes en andere activiteiten veel nieuwe mensen leren kennen. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden bij AEGEE-Leiden, wat is jouw bestemming?

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

KAISERSTRAAT 13
2321 GN LEIDEN
071-5275552
BOARD@AEGEE-LEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.