A.L.S.V. QUINTUS

A.L.S.V. QUINTUS

De A.L.S.V. Quintus is opgericht in 1979 en is met ruim 1800 leden een van de grootste en actiefste studentenverenigingen van Leiden. Quintus kent een disputenstructuur met meer dan dertig disputen. Elk dispuut heeft een eigen identiteit en organiseert jaarlijks een manifestatie die toegankelijk is voor zowel leden als externen. Wellicht heb je weleens gehoord van onder andere de Delta Playbackshow, het Togafeest of Festival de Fusie!

Bijna de hele week is er iets te beleven op de sociëteit. Zo wordt er elke maandag- en donderdagavond geborreld door disputen en gaat op vrijdagavond de muziek aan voor de dixo! Naast borrelen is er ook ruimte om jezelf te ontwikkelen door je aan te melden voor een van de veertig commissies. Elke woensdagavond komen commissies bijeen om te eten en te vergadering. Zij organiseren samen de grootste evenementen, zoals de jaarlijks wintersportreis en het verenigingsgala.

Quintus vindt gezelligheid op de vereniging belangrijk, maar studie heeft altijd prioriteit. In de jaarplanning wordt rekening gehouden met tentamens en studieverplichtingen om leden genoeg ruimte te geven het maximale uit hun studie te halen.

De A.L.S.V. Quintus is de ideale combinatie van ontspanning, het opbouwen van vriendschappen en het ontwikkelen van organisatorische vaardigheden. Dit is dé formule voor een onvergetelijke en leerzame studententijd!

 

NIEUWS

NIEUWS VAN A.L.S.V. QUINTUS

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

A.L.S.V. QUINTUS

De A.L.S.V. Quintus is opgericht in 1979 en is met ruim 1800 leden een van de grootste en actiefste studentenverenigingen van Leiden. Quintus kent een disputenstructuur dat bestaat uit meer dan dertig disputen met elk een eigen identiteit. 

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

BOOMMARKT 5
2311 EA LEIDEN
071-5144405
BESTUUR@ALSVQUINTUS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Studentenvereniging
28 mei 2022 20:00 – 05:00
MUSEUMNACHT LEIDEN
A.L.S.V. QUINTUS

Studentenvereniging
15 feb. 2023 – 18 feb. 2023
CRISIS 2023
A.L.S.V. QUINTUS

Het is bijna zover: CRISIS 2023! De CRISIS is de diesviering van de A.L.S.V. Quintus. Vier dagen lang zullen we de 44e...

Evenement
18 jan. 2024 – 27 jul. 2024
IXE LUSTRUM
A.L.S.V. QUINTUS


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.