ESV ICHTHUS

ESV ICHTHUS

Ben je universitair of HBO student? Ben je christen of heb je affiniteit met het christelijk geloof?
Wil je tijdens je studententijd het gezelschap van een groep christenen? Ben je op zoek naar
Bijbelstudie en gezelligheid zonder al te veel verplichtingen? Dan is Ichthus iets voor jou!
Ichthus is een vereniging van christelijke studenten uit alle hoeken van het christendom, die
wekelijks bijeenkomt op woensdagavond. Ichthus is een plek waar vriendschappen ontstaan,
waar gezelligheid heerst en waar ook buiten de woensdagavond om leuke dingen worden
georganiseerd. Dat we een christelijke vereniging zijn, houdt in dat we meer willen leren over
God en ons leven met Hem en elkaar. We willen hierin groeien, ervan getuigen, en genieten
van onze studententijd.

NIEUWS

NIEUWS VAN ESV ICHTHUS

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

ESV ICHTHUS

Ichthus is een christelijke studentenvereniging die elke woensdagavond bij elkaar komt. Corona laat ons niet uit het veld slaan, dus die avond komen we via Zoom bij elkaar voor een Bijbelstudie. Dit doe je met je kring, een groep van ongeveer 5 à 6 mensen die vaststaat voor een jaar. Na de Bijbelstudie is het mogelijk de rest van de vereniging te ontmoeten in een van de borrel breakout rooms.

Naast Bijbelstudies worden de avonden gevuld met (online) lezingen, feest, gezelligheid en samenzijn. Ichthus heeft geen ontgroening, maar begint het jaar voor nieuwe leden met een pannenkoek en praise, waar je op een leuke manier al veel mensen leert kennen. Verderop in het jaar hebben we naast de kringavonden andere activiteiten zoals een kerstgastenavond, sporttoernooi en Algemene Leden Vergaderingen. Ook worden er weekenden georganiseerd om het verenigingsjaar te beginnen en af te sluiten. Naast deze activiteiten is het mogelijk je aan te sluiten bij een dispuut of een commissie, waardoor je meer tijd kan steken in elkaar en in de vereniging. We kunnen helaas geen kennis met je maken tijdens de El Cid, maar we hopen je te zien bij de pannenkoek en praise. Bovendien blijft de inschrijving bij Ichthus het hele jaar open, dus kan je op elk moment komen kijken!
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of een keer (online) komen kijken? Stuur dan een mailtje naar onze abactis: abactis@ichthusleiden.nl!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

OUDE SINGEL 152
2312 RB LEIDEN
0000000000
ABACTIS@ICHTHUSLEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Student nieuws
1 mei 2022 18:00 – 23:00
OPEN AVOND
ESV ICHTHUS

Een open avond is een uitstekende manier om de sfeer te proeven van Ichthus Leiden. Iedereen is welkom om op deze avond...


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.