LVVS AUGUSTINUS

LVVS AUGUSTINUS

In het hart van Leiden aan de mooiste gracht van de stad, zit onze vereniging, de L.V.V.S. Augustinus. Studentenverenigingen zijn al jarenlang verweven in het DNA van de stad en maken een belangrijk onderdeel uit van jouw studententijd. De L.V.V.S. Augustinus biedt al 127 jaar een thuis aan studenten uit alle delen van het land en wordt gekenmerkt door haar traditionele en veelzijdige karakter. Augustinus kent veel structuren. Je vormt eerst samen met jaargenoten een cordial, daarna kan je er voor kiezen om bij een gezelschap en/ of verband te gaan. Ook is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de ruim 40 commissies die Augustinus rijk is. 

Daarnaast heeft Augustinus als één van de weinige verenigingen iedere vrijdag een groot feest. Met bijna 1900 leden behoren wij tot één van de grootste studentenverenigingen van het land!

NIEUWS

NIEUWS VAN LVVS AUGUSTINUS

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

LVVS AUGUSTINUS

Op Augustinus is het mogelijk om jouw studententijd zo gek te maken als jij het maar wilt. Door de verschillende structuren van cordialen (jaarclubs), gezelschappen (disputen), verbanden, commissies en (studie-)subverenigingen heeft Augustinus iedereen wat te bieden en is daarmee uniek in het Leidse Verenigingsleven. Je cordial is jouw basis waar je de rest van je leven nog op terug kan vallen, deze vorm je met 12 tot 18 jaargenoten. Vervolgens zijn de mogelijkheden eindeloos en is het helemaal aan jou. Verdiep jij je in een subvereniging en shine je op het podium van het Augustijns Theater? Ga jij bij een gezelschap en pak je zo nog een extra borrel mee? Of solliciteer je voor een commissie en organiseer jij straks de volgende introductieweek? Wat het ook wordt, het wordt sowieso ongekend.

Juist in deze corona-crisis is het van ontzettend belang dat studenten onderling verbonden blijven. Op een vereniging bouw jij je sociale netwerk op, waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben. Lid worden van Augustinus betekent namelijk het vinden van een groep gelijkgestemden. Ook leer je diverse sociale en organisatorische vaardigheden, die altijd van pas komen in je toekomstige carriere. Deze coronacrisis heeft bewezen dat het samen kunnen en mogen zijn, van ongekend belang is. Samen ben je bij Augustinus.

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

RAPENBURG 24
2311 EW LEIDEN
071-5162333
INFO@LVVSAUGUSTINUS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Cabaret
5 feb. 2024
LEIDS CABARET FESTIVAL
LVVS AUGUSTINUS

Leids Cabaret Festival


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.