SSR-LEIDEN

SSR-LEIDEN

SSR-Leiden is een middelgrote, zeer actieve studentenvereniging. Met haar ruim 900 leden is de vereniging groot genoeg om alles te bieden wat je van een studentenvereniging mag verwachten, maar klein genoeg om niet in de massa te verdrinken. SSR kenmerkt zich door diversiteit; in de vele commissies en disputen die SSR rijk is, is voor iedereen wel een plek te vinden. Er zijn weinig verplichtingen, maar er is van alles mogelijk. Zo hebben we geen verplichte KMT, maar wel een kampweek waar je op een gezellige manier SSR en haar leden kan leren kennen. Wil je gezelligheid en vrijblijvendheid, een actief studentenleven met genoeg ruimte voor je studie? Dan is SSR wat voor jou! 

NIEUWS

NIEUWS VAN SSR-LEIDEN

  • CuCo benefietavond SSR-Leiden
    08-05-2024 - SSR
    Evenement
  • Hollandse avond SSR-Leiden
    01-02-2024 - SSR
    Evenement
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

SSR-LEIDEN

SSR-Leiden is een diverse vereniging waar vrijblijvendheid centraal staat. De hoofdstructuur van SSR is disputen. Er zijn 22 diverse disputen, van disputen die jasje-dasje op de borrel staan naar disputen die liever in hun zwembroek komen. Alles is mogelijk! Bij een dispuut gaan is leuk, maar het hoeft natuurlijk niet bij ons. Zonder dispuut zijn er ook veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR.

SSR heeft namelijk ook commissies! Zo hebben we tijdelijke commissies die evenementen of feestweken organiseren, en hebben we vaste commissies, waarbij je in de mensa kan koken, je bar kan staan en je dixo kan draaien. Dit kan je heel het jaar door doen en zo vaak je wilt! SSR heeft ook een voetbalteam, een hockeyteam en meer. Zoals je ziet, is er altijd wel wat te doen!

Alle disputen komen op onze eigen sociëteit borrelen op dinsdag, op vrijdag gaat de dixo ‘s avonds aan en maken we er elke week weer een feestje van. De rest van de week zijn we natuurlijk ook open! Op deze avonden vergaderen commissies, worden er borrels gehouden en escaleert het soms uit tot een dixo.

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

HOGEWOERD 108
2311 HT LEIDEN
071-5120900
BESTUUR@SSR-LEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Evenement
1 feb. 2024 19:00 – 23:59
HOLLANDSE AVOND SSR-LEIDEN
SSR-LEIDEN

Beste student, De Culturele Commissie van SSR-Leiden organiseert ook dit jaar weer drie mooie activiteiten die open...

Evenement
19 feb. 2024 – 23 feb. 2024
OPEN WEEK SSR-LEIDEN 2024
SSR-LEIDEN

Van maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari is de Open Week van SSR-Leiden. Kom langs voor vette...

Evenement
14 mei 2024 16:00 – 23:59
CUCO BENEFIETAVOND SSR-LEIDEN
SSR-LEIDEN

Beste studenten,Dinsdag 14 mei organiseert SSR-Leiden een bijzondere avond om geld in te zamelen voor Xenia. Dit...


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.