SSR-LEIDEN

SSR-LEIDEN

SSR-Leiden is een middelgrote, zeer actieve studentenvereniging. Met haar ruim 900 leden is de vereniging groot genoeg om alles te bieden wat je van een studentenvereniging mag verwachten, maar klein genoeg om niet in de massa te verdrinken. SSR kenmerkt zich door diversiteit; in de vele commissies en disputen die SSR rijk is, is voor iedereen wel een plek te vinden. Er zijn weinig verplichtingen, maar er is van alles mogelijk. Zo hebben we geen verplichte KMT, maar wel een kampweek waar je op een gezellige manier SSR en haar leden kan leren kennen. Wil je gezelligheid en vrijblijvendheid, een actief studentenleven met genoeg ruimte voor je studie? Dan is SSR wat voor jou! 

NIEUWS

NIEUWS VAN SSR-LEIDEN

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

SSR-LEIDEN

SSR-Leiden is een diverse vereniging waar vrijblijvendheid centraal staat. De hoofdstructuur van SSR is disputen. Er zijn 20 diverse disputen, van disputen die jasje-dasje op de borrel staan naar disputen die liever in hun zwembroek komen. Alles is mogelijk! Bij een dispuut gaan is leuk, maar het hoeft natuurlijk niet bij ons. Zonder dispuut zijn er ook veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR.

SSR heeft namelijk ook commissies! Zo hebben we tijdelijke commissies die evenementen of feestweken organiseren, en hebben we vaste commissies, waarbij je in de mensa kan koken, je bar kan staan en je dixo kan draaien. Dit kan je heel het jaar door doen en zo vaak je wilt! SSR heeft ook een voetbalteam, een hockeyteam en meer. Zoals je ziet, is er altijd wel wat te doen!

Alle disputen komen op onze eigen sociëteit borrelen op dinsdag, op vrijdag gaat de dixo ‘s avonds aan en maken we er elke week weer een feestje van. De rest van de week zijn we natuurlijk ook open! Op deze avonden vergaderen commissies, worden er borrels gehouden en escaleert het soms uit tot een dixo.

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

HOGEWOERD 108
2311 HT LEIDEN
071-5120900
BESTUUR@SSR-LEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Evenementen
22 feb. 2021 – 26 feb. 2021
OPEN WEEK SSR-LEIDEN
SSR-LEIDEN

Van 22 tot en met 26 februari vindt de open week van SSR weer plaats!

Evenementen
29 mei 2021 10:00 – 16:00
GROOT MAATSCHAPPELIJK EVENEMENT 2021
SSR-LEIDEN

Op 29 mei organiseert de SSR weer het jaarlijkse GME in Museum Volkenkunde! Dit keer is het thema 'Watch Your...

Student nieuws
5 jan. 2022 18:30 – 20:00
LEIDEN UNIVERSITY WINTER WEEKS @ SSR-LEIDEN
SSR-LEIDEN

Universiteit Leiden en de MASCQ slaan de handen ineen om eenzaamheid onder studenten tegen te gaan. Op 5 januari zal er...

Studentenvereniging
21 feb. 2022 – 25 feb. 2022
SCREDX: SYMPOSIUM DOOR DE SOLS VOOR (OUD-)LEDEN
SSR-LEIDEN

Het is weer tijd voor SCREDx! Inmiddels een traditionele activiteit van Stichting Oud Leden SSR waarbij een aantal...


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.