SWV PLANKENKOORTS

SWV PLANKENKOORTS

Plankenkoorts is de studenten windsurfvereniging van Delft en Leiden! Met ruim 600 leden zijn we de grootste surfvereniging van Nederland. Het maakt bij ons niet uit of je al goed kunt surfen of nog helemaal aan het begin staat! Er worden iedere week drie surflessen gegeven door ervaren surfers, waar je onbeperkt aan kunt deelnemen. Deze lessen worden gegeven op ons eigen windsurfcentrum aan het Valkenburgse Meer. Vanaf onze Homespot in Delft waar eigen surfopslag is gaan we met onze drie mooie surfbussen naar veel andere meren om te surfen en gaan we meerdere keren op surfkamp of surftrip. Verder wordt er elke donderdag gezellig geborreld in de Kurk en organiseren we drie grote feesten! NIEUWS

NIEUWS VAN SWV PLANKENKOORTS

 • Lustrum 8.2 opening!
  08-10-2021 - PLANKENKOORTS
  Sport
 • Trippen in Cold Hawaii
  04-02-2021 - PLANKENKOORTS
  Sport
 • Stil zitten? Echt niet!
  05-11-2020 - PLANKENKOORTS
  Overige
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

SWV PLANKENKOORTS

De studenten Windsurfvereniging Plankenkoorts bestaat dit jaar 40 jaar! Dat betekent dat we een episch lustrum ingaan met o.a. een lustrum surftrip en een lustrumfeest!! Bij Plankenkoorts surfen we zowel op binnenwater als op zee, op alle niveaus is er veel te leren. De vereniging is zowel in Delft als in Leiden gevestigd.

In Leiden hebben wij ons eigen windsurfcentrum aan het Valkenburgse Meer (VB). Daar hebben wij veel windsurfmateriaal staan waar elk lid oneindig gebruik van mag maken! Er wordt bijna het hele jaar door drie keer per week windsurfles gegeven op alle niveaus. Ook hebben we meerdere VB-dagen in het jaar, waarbij we daar BBQen en in de PKuzzi zitten met een schultenbrau in onze hand.

In Delft hebben we de Homespot, waar ruimte is voor 99 windsurfsetjes, golfplanken en een chillruimte waar vaak samen gegeten wordt. Ook staan daar onze drie surfbussen genaamd PK Piraat, PK Golf en de PK Voorwaarts die ons naast alle mooie surfspots brengen.

Er zijn elke zomer trips naar Marokko en Leucate in Frankrijk, met kerst gaan we golfsurfen in Peniche (Portugal) en in februari gaan we op wintersport! Ieder jaar organiseren we ook 4 surfkampen en 3 feesten. Daarnaast borrelen we elke donderdagavond vanaf 21:00 in de Kurk in Delft. We zijn een laagdrempelige en hechte vereniging waarbij iedereen van veel gezelligheid houdt, iedereen die ook van surfen houd of wilt gaan houden is meer dan welkom!CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

LEEGHWATERSTRAAT 356
2628 LX DELFT
06-52356466
INFO@PLANKENKOORTS.COM

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Evenementen
5 aug. 2020 – 27 aug. 2020
KENNISMAKINGSKAMP!
SWV PLANKENKOORTS

Sport
10 okt. 2021 13:38 – 00:00
LUSTRUM 8.2 OPENING!
SWV PLANKENKOORTS

Zondag 10 oktober is de opening van het Lustrum! Drijft jij 'm het water in op VB?  


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.