VSL CATENA

VSL CATENA

Bij Catena staan we open voor het accepteren van iedereen. Dit is iets wat Catenianen als een van de besten kunnen. Waarom dit één van de dingen is dat Catena maakt, is omdat elk uniek persoon hier zijn plek kan vinden. De gamer, de filosoof, de techneut, de sporter, de creatieveling, de politicus, noem het maar op. Ieder vindt hier wel zijn plaats! Daarnaast kan het echte studentenleven óók op Catena worden beleeft. Met dingen zoals: karaoke, pubquizzen, borrels, filmavonden en natuurlijk grote feesten waar we maar al te graag naartoe gaan voor totale escalatie.  Op Catena kan je de tijd van je leven beleven. 

 

NIEUWS

NIEUWS VAN VSL CATENA

  • Succes van de EL CID en KMT weken
    18-09-2023 - CATENA
    Student nieuws
  • Open Week Catena 2024
    08-01-2023 - CATENA
    Studentenvereniging
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

VSL CATENA

V.S.L. Catena schittert al sinds 1952 als een van de grootste studentengezelligheidsverenigingen in Leiden. Onze leden krijgen de vrijheid toegewezen die wij ze vanaf het begin beloven: geen verplichtingen, geen aanwezigheidsplichten, geen corvee en geen werkweken.  Een hiërarchie kent onze vereniging niet. Niemand wordt bij ons ingedeeld naar aantal jaar van lidmaatschap, prestaties of eigenschappen. Daarnaast leeft Catena door de participatie van onze leden aan de verscheidene projectgroepen, genootschappen en commissies die onze vereniging rijk is. Door hun vrijwillige inzet worden de bar, hobby’s, feesten en gelegenheden ingericht en georganiseerd, waar de rest van onze leden weer van kunnen genieten. Bovendien zorgen zij voor de organisatie die Catena draaiende doet houden. Vanwege de afwezigheid van hiërarchie op Catena mag eenieder hieraan meehelpen en dit zorgt voor een brede samenwerkingsbasis die doeltreffend, gezellig én leerzaam is voor iedereen. De leden zijn dus altijd het kloppend hart van Catena!

Als je onze leden naar de soos zou vragen, zou al snel de vergelijking gemaakt worden met een tweede woonkamer. Voorzien van een grote bar, comfortabele banken, een pooltafel en een tafelvoetbaltafel en een mensaruimte boven op de vide. Verder beschikt ons pand over een filmzaal met bar, cocktailbar en chillhok waar leden kunnen gamen.  Ook hebben we een ruim assortiment bestaande uit 6 whisk(e)ys, 20 soorten non-alcoholische drankjes, 27 soorten sterk en meer dan 20 speciaalbieren (met de wisseltaps- en dranken buiten beschouwing).

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

KOLFMAKERSTEEG 8
2311 VG LEIDEN
071-5127195
BESTUUR@VSLCATENA.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Horeca
5 feb. 2024 – 8 feb. 2024
OPEN WEEK CATENA
VSL CATENA

Van maandag 5 februari 2024 tot en met donderdag 8 februari 2024 is het weer tijd voor de Open Week op Catena!


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.