MEDIAWEDSTRIJD

Mediawedstrijd 2024: Leukste Leidse Plaatje

Marit Brun winnaar van de Mediawedstrijd 2024! Van vijf finalisten is ze op 16 mei unaniem gekozen als winnaar. In haar drieluik wist zij het best weer te geven hoe Leiden als studentenstad is. Daarom overhandigde de jury haar de hoofdprijs ter waarde van 350 euro.

De opdracht van het Leukste Leidse Plaatje dit jaar was om te laten zien hoe leuk Leiden als studentenstad is. Uit 15 inzendingen zijn vijf finalisten gekozen die donderdag 16 mei in het Academiegebouw een drieluik presenteerden. Een driekoppige professionele jury bestaande uit stadsfotograaf Rosalie van der Does, Leiden&Partners directeur Martijn Bulthuis en docent fotografie bij Hogeschool Leiden Martin van de Poel, had de lastige taak drie winnaars te kiezen. 

Marit Brun, Katja IlChenko en Maron Theunis gingen naar huis met de eerste, tweede en derde prijs ter waarde van 350, 100 en 50 euro. Ook wordt hun werk vanaf 8 juli geëxposeerd in BplusC bibliotheek in Leiden.

De Mediawedstrijd wordt georganiseerd vanuit het ‘Strategisch Partnerschap StudentenStad’ door de zeven grootste studentenverenigingen, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, Gemeente Leiden en Leiden&Partners

DSC_0084.jpegDSC_2626.jpegDSC_2596.jpeg

 

Strategisch Partnerschap StudentenStad

Het ‘Strategisch Partnerschap StudentenStad’ is in 2015 ontstaan als een unieke samenwerking tussen de Leidse studenten en de stad. In een stad met ruim 30.000 studenten leidt het convenant onder meer tot de inzet van talent voor het organiseren van evenementen en het meedenken in maatschappelijke vraagstukken. In alle activiteiten wordt nadrukkelijk de verbinding gezocht met inwoners. De activiteiten variëren van de Reanimatiedag tot de Langste Leidse Tafel (10 juni).

Dit waren de winnaars van vorige edities van de Mediawedstrijd.

 

 

Neem contact op

Heb je vragen over het studentenleven in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Mis geen moment

Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland.

Bekijk de agenda

Impressie