MEDIAWEDSTRIJD

Ben jij een (stiekeme) content creator én Leidse student? Doe dan mee aan de Leidsche Lifestyle Mediawedstrijd!

De Mediawedstrijd is dé kans om jouw creatieve kant aan Leiden te laten zien en wie weet ga jij er wel vandoor met het prijzengeld van maarliefst €1500 euro!

Bij de mediawedstrijd gaan Leidse studenten de strijd met elkaar aan door een filmpje te maken van Leiden als studentenstad. Dit mag van alles zijn! Denk aan een (music)video, een tiktok-serie of een korte film. Enige voorwaarden zijn dat het beeld én geluid moet zijn en in totaal minimaal twee minuten moet duren*. Denk aan je persoonlijke ervaring als student en wat voor jou het beste jouw leven in de stad representeert. Van hoe het bijvoorbeeld is om bij een vereniging lid te zijn tot aan lange UB sessies met je huisgenoten. 

Het thema Leidsche Lifestyle draait om de ervaringen die komen kijken bij student zijn in Leiden. Het Leidse studentenleven is voor iedereen uniek. Hier een paar voorbeelden die je kunt verwerken in je inzending: 
- Hoe is het om in een studentenhuis te wonen? 
- Hoe is het om lid te zijn bij een van de 24 verenigingen van Leiden? 
- Hoe combineer jij studie en vrije tijd? 

Op 13 juni 2023 worden alle ingezonden filmpjes bekeken in de Wibar en kiest de jury drie winnaars. Het gaat niet alleen om eer; er kan veel geld gewonnen worden!

1e Prijs: €1500,-

2e Prijs: €750,-

3e Prijs: €250,-

Meedoen? Meld je aan via deze aanmeldlink en ga aan de slag! De deadline voor het inleveren van je media is 6 juni 23:59, doe dit door te mailen naar promotiecommissie@pkvv.nl

 

*Overige voorwaarde is dat er geen verheerlijking mag zijn van drankcultuur.

*Alle inzendingen worden rechtenvrij ter beschikking gesteld aan de PKvV, Gemeente Leiden en Leiden&Partners, met als doel deze te kunnen inzetten voor het promoten van Leiden als studentenstad. 

 

Inspiratie opdoen? Dit waren de winnaars van vorige edities! (Dit jaar mogen inzendingen voor het eerst anders zijn dan een korte film.)

 

Neem contact op

Heb je vragen over het studentenleven in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Mis geen moment

Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland.

Bekijk de agenda