NIEUWS EVENEMENT
SSR

CUCO BENEFIETAVOND SSR-LEIDEN

Dinsdag 14 mei organiseert SSR-Leiden een bijzondere avond om geld in te zamelen voor Xenia. Dit hospice biedt een thuis in Leiden aan ernstig en langdurig zieke jonge mensen. We beginnen onze benefietavond om 16:00 met een presentatie van Faye, vrijwilliger bij Xenia, gevolgd door een heerlijke maaltijd in onze mensa. Vervolgens komen we lekker in de kermissfeer met verse popcorn, taartgooien en een loterij, en we sluiten de avond af met een optreden van de enige echte Barry Badpak! Wil je dat niet missen? Kom dan 14 mei langs op Hogewoerd 108 en geniet van een spectaculair benefiet voor dit mooie doel. Loten voor de loterij zijn alleen op SSR te koop. Wil jij alvast doneren? Dat kan via de bijgevoegde link! We hopen jullie snel op SSR te zien!

 

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=WEKZlby4SUGvqB0YV5oWqg 


Groetjes,

 

de Culturele Commissie van SSR-Leiden

OVER SSR

SSR-Leiden is een diverse vereniging waar vrijblijvendheid centraal staat. De hoofdstructuur van SSR is disputen. Er zijn 22 diverse disputen, van disputen die jasje-dasje op de borrel staan naar disputen die liever in hun zwembroek komen. Alles is mogelijk! Bij een dispuut gaan is leuk, maar het hoeft natuurlijk niet bij ons. Zonder dispuut zijn er ook veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR.

SSR heeft namelijk ook commissies! Zo hebben we tijdelijke commissies die evenementen of feestweken organiseren, en hebben we vaste commissies, waarbij je in de mensa kan koken, je bar kan staan en je dixo kan draaien. Dit kan je heel het jaar door doen en zo vaak je wilt! SSR heeft ook een voetbalteam, een hockeyteam en meer. Zoals je ziet, is er altijd wel wat te doen!

Alle disputen komen op onze eigen sociëteit borrelen op dinsdag, op vrijdag gaat de dixo ‘s avonds aan en maken we er elke week weer een feestje van. De rest van de week zijn we natuurlijk ook open! Op deze avonden vergaderen commissies, worden er borrels gehouden en escaleert het soms uit tot een dixo.

BEKIJK SSR-LEIDEN NIEUWS VAN SSR
NIEUWS

 • Tweede editie Langste Leidse Tafel op zondag 9 juni
  24-05-2024 - PKVV
  Stadshart
 • CuCo benefietavond SSR-Leiden
  08-05-2024 - SSR
  Evenement
 • Bouw nieuw windsurfcentrum!
  18-03-2024 - PLANKENKOORTS
  Algemeen nieuws
 • PKvV organiseert reanimatiedag
  19-02-2024 - PKVV
  Stadshart
 • Open Zeildag
  16-02-2024 - BLAUWESCHUIT
  Sport
 • Hollandse avond SSR-Leiden
  01-02-2024 - SSR
  Evenement
 • Leiden in Debat groot succes
  15-11-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
 • Leiden in Debat
  18-10-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
FOTO'S

PROEF DE SFEER