NIEUWS EVENEMENTEN
BLAUWESCHUIT

EL CID BIJ DE BLAUWE SCHUIT

Er is toch niets heerlijker dan in een zeilboot over de Kaag te vliegen? De wind door je haren, de zon op je gezicht, lekker op het water... Het maakt niet uit of je fanatiek wedstrijdzeiler bent of het liever rustig aan doet, bij ons kan het allemaal!

Tijdens de ELCID is De Blauwe Schuit iedere dag van 13.30u-18.30u te vinden op de watersportmarkt in het Huigpark. Stel al je vragen over De Blauwe Schuit aan een van onze leden bij het kraampje.  

Heb je niet de mogelijkheid om naar het Huigpark te komen of ben je al langs geweest en heb je toch nog een vraag? Geen nood! Chat met ons in de EL CID 2020-app van 20u-21u 's avonds of neem contact met ons op via 06 83370287. Je kunt ook altijd mailen naar procie@blauweschuit.com.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in op onze interesselijst, dan nemen we contact met je op!

Ben jij al om?

Wil je lid worden bij onze vereniging? Je kunt je nu online inschrijven via directe link op www.blauweschuit.com/elcid.

OVER BLAUWESCHUIT

De Blauwe Schuit is dé studentenzeilvereniging van Leiden en omstreken. We hebben één van de grootste studentenvloten van Nederland en hier zijn we dan ook behoorlijk trots op. Onze vloot bestaat namelijk uit één FF65 (kajuitjacht), zes valken, zes RS500’s, twee Laser Pico’s en twee topazen (zwaardboten) en een RHIB motorboot. Onze vloot wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Zo hebben we een actief opleidingssysteem om leden te leren zeilen tijdens zeildagen, zeilkampen, doordeweekse cursussen en de masterclass. Hierdoor kan iedereen, van beginner tot fanatiekeling, bij ons terecht. Verder doen we met onze boten mee aan veel verschillende zeilwedstrijden, zoals de NESTOR-trophy (een wedstrijd tegen andere studenten-zeilverenigingen in Nederland), verschillende NK’s, WK’s, de 24-uurs race, winterwedstrijden, matchraces en nog veel meer!

Niet voor niets is ons motto al jarenlang “Schuitje varen, biertje drinken”, want we zijn niet alleen een sportvereniging, maar ook zeker een gezelligheidsvereniging! Wekelijks ontmoeten onze leden elkaar op de borrels op onze eigen sociëteit bij het Universitair Watersport Centrum in Leiderdorp. Daarnaast zijn er het hele jaar door activiteiten en leuke feesten, dus ook buiten het zeilseizoen om is er bij ons genoeg te doen. Denk bij activiteiten aan gala’s, filmavonden, themaborrels, dixo’s en nog veel meer. En wie nog geen genoeg kan krijgen van de gezelligheid van de Schuit kan zich aansluiten bij de verschillende disputen en commissies die de Schuit rijk is.

Dus ben jij al om? Kom langs op de watersportmarkt tijdens de EL CID, neem contact met ons op tijdens de EL CID via 06-83370287 of iedere avond van 20u-21u in de chatroom van de EL CID-2020 app!
Bekijk onze website of Instagram.

BEKIJK ALSZV DE BLAUWE SCHUIT NIEUWS VAN BLAUWESCHUIT
NIEUWS

 • Proefrepetities Sempre Crescendo
  09-09-2022 - SEMPRE CRESCENDO
  Overige
 • Juni concerten
  06-08-2022 - COLLEGIUM MUSICUM
  Studentenvereniging
 • Programma EL CID 2022
  31-07-2022 - NJORD
  Algemeen programma
 • Open Avonden
  06-04-2022 - NSL
  Student nieuws
 • Proefrepetities januari
  25-01-2022 - SEMPRE CRESCENDO
  Studentenvereniging
 • Brandbrief van Leidse Studentenverenigingen
  23-01-2022 - PKVV
  Pers
 • ALV 7 oktober
  08-10-2021 - NSL
  Studentenvereniging
 • Lustrum 8.2 opening!
  08-10-2021 - PLANKENKOORTS
  Sport
FOTO'S

PROEF DE SFEER