NIEUWS STUDENT NIEUWS
NSL

OPEN AVONDEN

De Open Avonden van NSL komen er weer aan! 14 april en 2 juni heeft NSL een open avond waar je je voor kan aanmelden via onze website. Je krijgt die avond de kans om de sfeer te proeven op dispuut of op kring en aansluitend is er natuurlijk de borrel op onze sociëteit. 

Aanmelden kan via deze link: https://www.nsleiden.nl/word-lid/open-avonden-nsl

Naast dat je je kan aanmelden voor de open avonden zijn onze voorinschrijvingen ook open. Hiermee kan je gekoppeld worden aan een NSL-buddy en kan je op een NSL kamerlijst komen. Daarnaast verzeker je jezelf hiermee van alle informatie over de EL CID en lid worden bij NSL.

Klik daarvoor op deze link: https://www.nsleiden.nl/voorinschrijvingen 

Let op: als je je voorinschrijft moet je nog steeds op de EL CID langskomen om je in te schrijven. Een voorinschrijving biedt dan ook geen garantie op een plek bij NSL. 

OVER NSL

NSL is de grootste christelijke studentenvereniging van Leiden. Een vereniging die het geloof en het studentenleven met elkaar combineert. Op 10 januari 1991 zijn wij opgericht als onderdeel van de landelijke beweging Navigators Studentenverenigingen (NSV). Anno 2021 zijn we een vereniging van 330 leden met 15 unieke disputen en een eigen sociëteit aan de Oude Singel 56. Een dispuut is een groep binnen de vereniging van ongeveer 20 leden uit verschillende jaarlagen waar je direct aan het begin van je lidmaatschap terechtkomt, elke dispuut heeft haar eigen unieke karaktertrekken zodat er altijd wel een dispuut is wat bij je past. Binnen je dispuut bouw je hechte vriendschappen op, ga je met elkaar op vakantie en onderneem je allerlei activiteiten.

Donderdagavond is de vaste verenigingsavond bij NSL. Twee van de vier donderdagen in de maand ga je als dispuut, nadat je met elkaar gegeten hebt, uiteen in kringen. Een kring is een groep van 4/5 leden van hetzelfde dispuut die met elkaar op zoek gaan naar verdieping in hun geloof. Het is een vertrouwde omgeving waar je kunt praten over geloofsvragen of andere problemen waar je mee zit. Op andere donderdagen is er een praise, lezing of viering, of breng je de avond door met je dispuut. Na deze activiteiten ontmoet je de hele vereniging weer op de borrel in de sociëteit, die overigens ook iedere dinsdag plaatsvindt!

Naast disputen heeft NSL nog veel meer te bieden, zo kan je jezelf ontwikkelen in één van de vele commissies, een jaarclub oprichten met lichtingsgenoten of je aansluiten bij een van de dames- of herengezelschappen. Kortom, oneindig veel mogelijkheden!

BEKIJK NSL NIEUWS VAN NSL
NIEUWS

 • Tweede editie Langste Leidse Tafel op zondag 9 juni
  24-05-2024 - PKVV
  Stadshart
 • CuCo benefietavond SSR-Leiden
  08-05-2024 - SSR
  Evenement
 • Bouw nieuw windsurfcentrum!
  18-03-2024 - PLANKENKOORTS
  Algemeen nieuws
 • PKvV organiseert reanimatiedag
  19-02-2024 - PKVV
  Stadshart
 • Open Zeildag
  16-02-2024 - BLAUWESCHUIT
  Sport
 • Hollandse avond SSR-Leiden
  01-02-2024 - SSR
  Evenement
 • Leiden in Debat groot succes
  15-11-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
 • Leiden in Debat
  18-10-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
FOTO'S

PROEF DE SFEER