NIEUWS CULTUUR
LEIDEN MARKETING

WIN EEN 3DBEELDJE VAN JEZELF

Win een 3Dbeeldje van jezelf: ‘Goed VoorBEELDje’

Het einde van de lockdown en andere maatregelen lijkt nu toch in zicht te komen. Gemeente Leiden en Leiden Marketing startten deze campagne met het plaatsen van een aantal Goede voorBEELDjes door de stad. Met een laatste winactie, waarin jongeren een 3Dbeeldje van zichzelf kunnen winnen, willen we de Leidse jongeren nog één keer een hart onder de riem steken.

 

Want hoe kunnen we de jongeren beter bedanken dan een selectie winnaars een eigen standbeeld(je) te geven?!

Graag horen we op welke manier jongeren Lekker Bezig waren. We zijn op zoek naar verhalen in alle soorten en maten, iedereen mag iemand (of zichzelf) nomineren. Daaruit kiezen we winnaars die het Lekkerst Bezig waren. Is het die vriend of leerling die ondanks alle online lessen zijn jaar heeft gehaald? De klasgenoot die de tuin van haar oma onderhield? Of die vriendin die leuke activiteiten organiseerden voor andere jongeren tegen de verveling?

 

Wat vragen wij aan jou?

We zouden het daarom geweldig vinden als je deze actie wil delen via jullie kanalen. Denk aan social media, website, nieuwsbrieven.

 

Er is een mediapakket samengesteld met hierin een digitale flyer, social media beelden, korte filmpjes, beeld voor nieuwsbrieven en een tekst om te gebruiken in de eigen kanalen.  Deze materialen zijn te downloaden via: https://drive.google.com/drive/folders/1nfmD_23XlEWXdqhPrZfovmgFxUxCauvv?usp=sharing.

 

Ook is er via Clear Channel een postercampagne ingekocht die de komende twee weken zichtbaar zal zijn binnen de Leidse vo-scholen, mbo, hbo en universiteit. De actie wordt ook via alle Leidse onderwijsinstellingen uitgezet.

 

Begin juli maken we de tien winnaars bekend en de datum waarop de goede voorbeeldjes worden uitgereikt.

 

Mocht je nog een aanvullende vraag hebben, neem dan contact met ons op via winactie@lekkerbezigleiden.

 

Last but not least:

 

Subsidie Maatschappelijke Initiatieven

Met de versoepelingen en de zomer in het vooruitzicht willen we nogmaals zeggen: Lekker Bezig Leiden! Om ons heen zien we mooie en creatieve oplossingen om deze tijd met de maatregelen vol te houden. Graag wijzen wij ook alle onderwijsinstellingen op de Subsidie Maatschappelijke Initiatieven van de gemeente Leiden. Jongeren kunnen deze gebruiken om zelf een coronaproof activiteit te organiseren.

 

Meer informatie vindt je op www.lekkerbezigleiden.nl

 

Ook voor dit initiatief is content beschikbaar.

OVER LEIDEN MARKETING

Leiden&Partners zet zich, samen met alle studentenverenigingen, ook in om Studenten-kortingen te regelen voor allerlei evenementen en (culturele) activiteiten. Zo kun je met de &Cultuurkaart, als student, jouw stad ontdekken.
Gratis naar het museum, met hoge korting naar een cabaretvoorstelling. We doen ons best allerlei leuke deals voor je te fixen. Wil je ook een &Cultuurkaart? Vraag hem aan via jouw studentenvereniging.

Is er een tof evenement in Leiden waar je wel met &Cultuur-korting heen zou willen?
Stuur een mailtje aan info@leidenenpartners.nl met dit verzoek en wij proberen het voor je te fixen!

BEKIJK LEIDEN&PARTNERS NIEUWS VAN LEIDEN MARKETING
NIEUWS

  • Bouw nieuw windsurfcentrum!
    18-03-2024 - PLANKENKOORTS
    Algemeen nieuws
  • PKvV organiseert reanimatiedag
    19-02-2024 - PKVV
    Stadshart
  • Open Zeildag
    16-02-2024 - BLAUWESCHUIT
    Sport
  • Hollandse avond SSR-Leiden
    01-02-2024 - SSR
    Evenement
  • Leiden in Debat groot succes
    15-11-2023 - PKVV
    Lezing/Debat
  • Leiden in Debat
    18-10-2023 - PKVV
    Lezing/Debat
  • EL CID NSL 2023
    18-09-2023 - NSL
    Stadshart
  • Rapenburg Race
    18-09-2023 - DAC
    Evenement
FOTO'S

PROEF DE SFEER