C.S.F.R. PANOPLIA

C.S.F.R. PANOPLIA

Panoplia is een christelijke studentenvereniging in Leiden met ongeveer 100 leden. Zij maakt deel uit van de landelijke studentenvereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato). De vereniging kent een sterk studiekarakter, wat tot uiting komt in studiekringen en lezingen over allerhande maatschappelijke en christelijke onderwerpen. Daarnaast zijn er activiteiten als bijbelkringen, ledenvergaderingen, weekenden en borrels. Iedere dinsdag- en donderdagavond vinden er activiteiten plaats, waarbij leden elkaar kunnen ontmoeten. Panoplia is een vereniging waarbij de leden betrokken op elkaar zijn en door het aantal leden is het gemakkelijk om iedereen te leren kennen.

NIEUWS

NIEUWS VAN C.S.F.R. PANOPLIA

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

C.S.F.R. PANOPLIA

Panoplia is een christelijke vereniging. Dat vindt zijn weerslag in de activiteiten van de vereniging. Allereerst is er de Bijbelkring. Iedere twee weken komen de leden in vaste Bijbelkringen van 6-7 personen bijeen om samen te eten, Bijbelstudie te houden, in elkaar te investeren en samen te borrelen. Daarnaast zijn er soms getuigeavonden waarbij de vereniging samenkomt om iets over het geloof te delen door samen te bidden en te zingen.

Studie en (geloofs)verdieping zijn unieke eigenschappen van de C.S.F.R. en dus ook van Panoplia. Het doel van Panoplia is, naast het bieden van vriendschap en gezelligheid, ook het bestuderen van de Bijbel en de studie van diverse onderwerpen. Concreet komt het studiekarakter en de (geloofs)verdieping tot uiting in de Bijbelkringen, de lezingen die georganiseerd worden en de studiekring waarin in kleiner verband allerlei onderwerpen worden besproken.

Verder worden er ledenvergaderingen gehouden, waarbij de studentikoziteit niet geschuwd wordt. Leden komen samen om soms tot vroeg in de ochtend te vergaderen of serieuze en minder serieuze zaken. Ook zijn er regelmatig borrels, waarbij de leden elkaar beter kunnen leren kennen en op de hoogte kunnen blijven van elkaars leven.

Absolute hoogtepunten van Panoplia zijn toch wel de weekenden, de tweejaarlijkse buitenlandse reis met een groot deel van de vereniging, het diesgala en de kerstmaaltijd.

Volg csfr.leiden op Instagram om meer te zien van wie we zijn en wat we doen. 

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

POSTBUS 439
2300 AK LEIDEN
0637177853
BESTUUR@PANOPLIA.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Evenement
12 jan. 2024 – 27 jan. 2024
LUSTRUM
C.S.F.R. PANOPLIA

Evenement
13 jun. 2024 17:00 – 23:00
OPEN ACTIVITEIT
C.S.F.R. PANOPLIA

Evenement
26 aug. 2024 – 30 aug. 2024
EERSTEJAARSDAGEN 2024
C.S.F.R. PANOPLIA


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.