LEIDEN&PARTNERS

LEIDEN&PARTNERS

Leiden&Partners is de organisatie die Leiden regionaal en (inter)nationaal op de kaart zet.
Onder de merknaam 'Leiden, Stad van Ontdekkingen' onderneemt Leiden&Partners allerlei acties om meer toeristische en zakelijke bewoners naar Leiden te trekken. Benieuwd naar de leukste nieuwtjes en (culturele) activiteiten? Meld je aan voor de UIT in Leiden – nieuwsbrief en blijf maandelijks op de hoogte!

Ook werkt Leiden&Partners nauw samen met de PKvV, de MASCQ en Gemeente Leiden om de Leidse Student en de Leidse Cultuur met elkaar te verbinden. Het strategisch partnerschap Student&Stad geeft ruimte aan studenten om evenementen het ontwikkelen die de verbinding tussen studenten en de Leidse cultuur en haar bewoners te bevorderen.

NIEUWS

NIEUWS VAN LEIDEN&PARTNERS

  • Win een 3Dbeeldje van jezelf
    04-06-2021 - LEIDEN MARKETING
    Cultuur
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

LEIDEN&PARTNERS

Leiden&Partners zet zich, samen met alle studentenverenigingen, ook in om Studenten-kortingen te regelen voor allerlei evenementen en (culturele) activiteiten. Zo kun je met de &Cultuurkaart, als student, jouw stad ontdekken.
Gratis naar het museum, met hoge korting naar een cabaretvoorstelling. We doen ons best allerlei leuke deals voor je te fixen. Wil je ook een &Cultuurkaart? Vraag hem aan via jouw studentenvereniging.

Is er een tof evenement in Leiden waar je wel met &Cultuur-korting heen zou willen?
Stuur een mailtje aan info@leidenenpartners.nl met dit verzoek en wij proberen het voor je te fixen!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

STATIONSWEG 26
2312 AV LEIDEN
071-5160990
INFO@LEIDENENPARTNERS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Opinie
29 okt. 2020 19:00 – 22:00
HET GESPREK
LEIDEN&PARTNERS


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.