HOGESCHOOL LEIDEN

HOGESCHOOL LEIDEN

Hogeschool Leiden biedt verschillende hbo-opleidingen, post-hbo opleidingen, cursussen, Associate degrees en Masters aan in voltijd, deeltijd en duaal.

Hogeschool Leiden is een open en toegankelijke hogeschool waar studenten de ruimte hebben eigen keuzes te maken. Bij onze hogeschool staan we voor kwaliteit en bieden we goed en inspirerend onderwijs. Centraal in onze aanpak staat het binden en boeien van studenten, om te zorgen dat studenten gaan leren en blijven leren. In onze opleidingen besteden we aandacht aan persoonsvorming, het stimuleren van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid en de ontwikkeling van interculturele en internationale en multiculturele competenties.

NIEUWS

NIEUWS VAN HOGESCHOOL LEIDEN

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

HOGESCHOOL LEIDEN

Activiteiten naast je studie

Bij Hogeschool Leiden dagen we je uit om het maximale uit je opleiding en studietijd te halen. Volg bijvoorbeeld dat interessante extra vak of werk mee aan een project met studenten van andere opleidingen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zowel binnen als buiten jouw studie. Daarom hebben wij op deze pagina er een aantal voor je op een rijtje gezet. Welke spreekt jou aan?

Studieverenigingen

Tijdens je studie leuke activiteiten ondernemen, studenten uit de verschillende studiejaren van jouw opleiding leren kennen en jouw professionele netwerk vergroten? Dan is een studievereniging misschien wel iets voor jou. Studieverenigingen leggen de link tussen de studenten, de studie en de praktijk. Zo organiseren ze allerlei studiegerelateerde activiteiten, zoals: workshops, lezingen, borrels, feestjes, maar bijvoorbeeld ook reizen naar het buitenland. Bij een studievereniging worden alleen studenten van eenzelfde studie of vakgebied lid.

Vanuit Hogeschool Leiden kennen we onder andere de volgende studieverenigingen:

Studievereniging
Opleiding
SV Epione Verpleegkunde
JSV Libra HBO Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening
LSV Pur Sang Commerciële Economie
INTENS Fysiotherapie
Syntax Informatica
SV Juventas Educatie opleidingen
SV Nucleus Chemie en Medisch Laboratoriumonderzoek
SV MensSana Toegepaste Psychologie
LSV Ingenium Human Resource Management
SV Exon Bio informatica
SSW Sociaal Werk

 

Honoursprogramma: ontdek je talent

Voor extra verdieping en verbreding binnen, maar ook buiten jouw opleidingsprogramma, moet je bij het Honoursprogramma zijn. Na het propedeusejaar kan je jezelf als ambitieuze student aanmelden. Binnen het Honoursprogramma werk je samen aan projecten met verschillende studenten van de hogeschool. Lees meer over het Honoursprogramma op de website van Hogeschool Leiden.

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

ZERNIKEDREEF 11
2333 CK LEIDEN
+31(0)71 5188 800
INFO@HSLEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.