ELSZWV AQUAMANIA

ELSZWV AQUAMANIA

Wij zijn E.L.S.Z.W.V. Aquamania! Wij zijn de studenten zwem- en waterpolovereniging in Leiden. Bij ons kunnen zwemmers en waterpoloërs van elk niveau lid worden om samen te trainen, mee te doen aan studentencompetities over het hele land, of gewoon lekker in drankje doen in ons stamcafé Lemmy's!

Elke week zijn er 2 waterpolotrainingen, op maandag en woensdag, en 2 zwemtrainingen, op maandag en donderdag. Ook is er elke maand een borrel in Lemmy's op de eerste dinsdag van de maand. Onze activiteitencommissie zorgt regelmatig voor andere vormen van vermaak, zoals etentjes, schaatsen en barbecues! Dus, heb je interesse in zwemmen of waterpolo, of heb je gewoon zin in een gezellige vereniging, Aquamania is de plaats voor jou!

NIEUWS

NIEUWS VAN ELSZWV AQUAMANIA

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

ELSZWV AQUAMANIA

Wij zijn ooit begonnen als een kleine groep waterpoloërs, die serieus dachten dat de Waterspetters een goede naam zou zijn voor een vereniging. Over de jaren breide Aquamania zich uit, en werden zelfs zwemmers gevonden om toe te voegen aan de lijst van sporters. Tegenwoordig hebben we genoeg zwemmers en waterpoloërs om mee te doen met de landelijke studentencompetities. Rond de 4/5 keer per jaar komen alle studentenverenigingen samen voor competities, om te besluiten welke stad de beste is in waterpolo of zwemmen. Aquamania doet natuurlijk altijd dapper mee, en zoekt JOU om ons te helpen de beste te worden!

Verder hebben we het sociale aspect van onze vereniging. Omdat het nogal lastig is om bier te nuttigen tijdens een training waarbij je kop constant in het water ligt, hebben we besloten dat een borrel op zijn tijd de beste manier is om dit probleem op te lossen. Maandelijkse borrels, zo af en toe een drankje na een goede training, er zijn altijd mensen die zin hebben in een gesprek en leuke activiteiten. Zo zijn er activiteiten als picknicks, lasergamen, zwemmarathons, filmavonden en meer. Dus als je houd van zwemmen, en ook vrienden voor het leven wil maken met een grote groep leuke mensen, kom een keertje langs bij Aquamania! De eerste training is gratis, en er is de mogelijkheid voor een maand proeflidmaatschap als je meer bedenktijd nodig hebt. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen via onze website!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

EINSTEINWEG 6
2333 CC LEIDEN
071131313
INFO@AQUAMANIALEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Student nieuws
18 sep. 2023 – 10 okt. 2023
COMMITTEE INTEREST DRINKS
ELSZWV AQUAMANIA


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.