E.S.V. ICHTHUS LEIDEN

E.S.V. ICHTHUS LEIDEN

Ben je universitair of HBO student? Ben je christen of heb je affiniteit met het christelijk geloof? Wil je tijdens je studententijd het gezelschap van een groep christenen? Ben je op zoek naar Bijbelstudie en gezelligheid zonder al te veel verplichtingen? Dan is Ichthus iets voor jou! Ichthus is een vereniging van christelijke studenten uit alle hoeken van het christendom, die wekelijks bijeenkomt op woensdagavond. Ichthus is een plek waar vriendschappen ontstaan, waar gezelligheid heerst en waar ook buiten de woensdagavond om leuke dingen worden georganiseerd. Dat we een christelijke vereniging zijn, houdt in dat we meer willen leren over God en ons leven met Hem en elkaar. We willen hierin groeien, ervan getuigen, en genieten van onze studententijd.

NIEUWS

NIEUWS VAN E.S.V. ICHTHUS LEIDEN

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

E.S.V. ICHTHUS LEIDEN

Ichthus is een christelijke studentenvereniging die elke woensdagavond bij elkaar komt. Naast Bijbelstudies worden de avonden gevuld met lezingen, borrels, gezelligheid en samenzijn. Ichthus heeft geen ontgroening, maar begint het jaar voor nieuwe leden met een Pannenkoek en Praise, waar je op een leuke manier al veel mensen leert kennen. Verderop in het jaar hebben we naast de kringavonden andere activiteiten zoals een KerstGastenAvond, sporttoernooi en Algemene LedenVergaderingen. Ook worden er weekenden georganiseerd om het verenigingsjaar te beginnen en af te sluiten. Naast deze activiteiten is het mogelijk je aan te sluiten bij een dispuut of een commissie, waardoor je meer tijd kan steken in elkaar en in de vereniging. We hopen je te zien tijdens de EL CID of bij de Pannenkoek en Praise. Bovendien blijft de inschrijving bij Ichthus het hele jaar open, dus kan je op elk moment komen kijken!
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar onze abactis: abactis@ichthusleiden.nl

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

OUDE SINGEL 152
2312 RB LEIDEN
0000000000
ABACTIS@ICHTHUSLEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.