LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

Duik jij naast je studieboeken voor de nodige (ont)spanning ook graag het diepe in? Of ben je meer van de borrelpraat onder het genot van een vloeibare versnapering? Bij LSD kun je alle kanten op!

LSD maakt duiken betaalbaar omdat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed kunt lenen. Onze vrijwillige instructeurs bieden internationaal erkende duikopleidingen aan waardoor jij veilig met ons kunt BLOWen (BLOW = Buiten Lekker Onder Water).

Daarnaast organiseren onze commissies super gave al dan niet duik-gerelateerde activiteiten zoals reizen, duikweekenden en themafeestjes.

Heb je zin om een duikje te wagen met LSD? Lees dan snel verder voor meer informatie!NIEUWS

NIEUWS VAN LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

Stap uit de wereld van studieboeken en omarm een unieke mix van avontuur, ontspanning en gezelligheid bij LSD, de Leidse Studenten Duikvereniging.

Duiken zonder zorgen

Bij LSD maken we duiken betaalbaar én toegankelijk. Als lid kun je de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed lenen: we hebben 20 volledige duiksets én een compressor om duikflessen te vullen. Deze onderdelen staan het hele jaar tot je beschikking. Onze uitrusting wordt met zorg onderhouden, zodat jij je alleen hoeft te focussen op het verkennen van de onderwaterwereld.

Daarnaast staan onze vrijwillige instructeurs paraat om je internationaal erkende duikopleidingen aan te bieden, zodat jij veilig met ons kunt BLOWen (BLOW = Buiten Lekker Onder Water).

Duik in je opleiding

LSD is trots aangesloten bij de NOB en volgt hun uitgebreide duikopleidingensysteem. Binnen dit systeem kun je verschillende duikbrevetten behalen, waarmee je de prachtige onderwaterwereld volledig kunt ontdekken. De brevetten die je bij ons behaalt, zijn internationaal erkend. Dit betekent dat je niet alleen geniet van gezelligheid en nieuwe kennis, maar je ook officieel wordt opgeleid.

Geen of veel ervaring?

Onze instructeurs organiseren het hele jaar door duikopleidingen en specialisaties. Of je nou een totale beginner of al een ervaren duiker bent, bij LSD kun je blijven leren en groeien. Ben je al gebrevetteerd, of dat nou bij de NOB of een andere organisatie is, en wil je bij LSD meer ervaring opdoen en verder duiken? Dat kan! Heb je nog geen brevet? Dan kan je bij ons de NOB 1* opleiding volgen. Deze start aan het begin van elk collegejaar, maar bij interesse kan je ook later in het collegejaar contact opnemen voor een introduik. Geen zorgen: je bent hoe dan ook van harte welkom om lid te worden voor alle geweldige activiteiten die wij samen ondernemen.

De vereniging

Naast avontuur zijn we bij LSD ook dol op gezelligheid. In ons huiselijke eigen pand op het watersportterrein kan je elke maandag en donderdag terecht voor een heerlijke maaltijd bij het COKEN (=Culinair Onderlegd Koken, Eten en Natafelen), gevolgd door een sfeervolle doordeweekse borrel. Op de donderdag vertrekken wij na het avondeten richting zwembad De Zijl. Na de opleidingsduikjes, het perfectioneren van onze onderwatersalto’s en het bijkomen in het bubbelbad borrelen we weer vrolijk verder in ons pand.

Voor enthousiaste leden die graag aan hun organisatorische- en communicatievaardigheden willen werken zijn er verschillende commissies om je bij aan te sluiten. De WIET (=Waanzinning Interessant Evenementen Team) organiseert leuke en ludieke evenementen, van feestdagen tot themafeestjes. De HASH (=Helpen Aan SchelpHoek) organiseert maar liefst vier keer per jaar ons geliefde Schelphoekweekend. Met een grote groep LSD’ers betrekken we dan een veldstudiecentrum in Zeeland voor heerlijke duikjes (en ja, in Nederland kan je prachtig duiken!), knusse kampvuuravonden en meer dan genoeg Schülties. In de zomer maken we ook nog eens buitenlandse reizen naar de gaafste duikbestemmingen zoals Bonaire, Spanje, Kroatië en Malta.

Doe mee en ontdek!

Kriebelt het al? Heb je zin om met LSD een duikje te wagen in een wereld vol avontuur en gezelligheid? Kijk snel op onze website voor meer informatie en meld je aan!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

ZIJLSTROOM 75
2353 NN LEIDERDORP
06-28617120
SECRETARIS.LSD@GMAIL.COM

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.