LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

Duik jij naast je studieboeken voor de nodige (ont)spanning ook graag het diepe in? Of ben je meer van de borrelpraat onder het genot van een vloeibare versnapering? Bij LSD kun je alle kanten op!

LSD maakt duiken betaalbaar omdat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed kunt lenen. Onze vrijwillige instructeurs bieden internationaal erkende duikopleidingen aan waardoor jij veilig met ons kunt BLOWen (BLOW = Buiten Lekker Onder Water).

Daarnaast organiseren onze commissies super gave al dan niet duik-gerelateerde activiteiten zoals reizen, duikweekenden en themafeestjes.

Heb je zin om een duikje te wagen met LSD? Lees dan snel verder voor meer informatie!NIEUWS

NIEUWS VAN LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

LEIDSE STUDENTEN DUIKVERENIGING

Opleidingsmogelijkheden en activiteiten 

LSD bezit maar liefst 20 duiksets en een compressor waarmee de duikflessen gevuld kunnen worden. De duiksets en de compressor staan beiden tot de beschikking van leden, en hiervan wordt dan ook het hele jaar volop gebruik gemaakt.

Opleidingsmogelijkheden

LSD is aangesloten bij de NOB en hanteert daarom hun duikopleidingensysteem. Er zijn binnen dat systeem verschillende duikbrevetten te behalen, waarmee je de ganse onderwaterwereld kunt ontdekken. De brevetten die bij de NOB worden afgegeven zijn internationaal erkend. Dit betekent dat je dus buiten gezelligheid en de kennis die je opdoet ook een officiële opleiding afrond. 

Het hele jaar door organiseren onze instructeurs duikopleidingen en specialisaties. Ben je gebrevetteerd en wil je bij LSD verder leren duiken? Dat kan! Heb je nog geen brevet dan moeten we je dit collegejaar i.v.m. beperkte opleidingscapaciteit helaas teleurstellen. Wel kun je je gegevens achterlaten bij interesse.

Activiteiten

Met regelmaat kun je meegaan met duikdagen. Er is genoeg te zien en te doen op duikgebied in Nederland; in de buurt (Vinkeveen, Oostvoorne), iets minder in de buurt (Zeeland; klik hier voor een voorproefje), of bijvoorbeeld op internationale wateren (Noordzee). De reiscommissie neemt de organisatie van duikavonturen op grotere afstand op zich naar prachtige duikbestemmingen als Bonaire, Egypte, Spanje, Malta en de Azoren.

Maar ook voor een gezellige doordeweekse borrel kun je bij ons terecht. Elke maandag na het COKEN (= Culinair Onderlegd Koken, Eten en Natafelen) en donderdag rond ons zwembaduur wordt er geborreld in ons eigen pand op het watersportterrein.CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

ZIJLSTROOM 75
2353 NN LEIDERDORP
06-28617120
COMMISSARISEXTERN.LSD@GMAIL.COM

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.