ALSRV ASOPOS DE VLIET

ALSRV ASOPOS DE VLIET

Roeien is de grootste studentensport in Nederland en op Asopos de Vliet kan je hard (leren) roeien op ieder niveau. Van af en toe in de boot stappen met je vrienden tot fanatiek trainen en internationale wedstrijden; ook als je nog nooit eerder geroeid hebt is dit allemaal mogelijk. Twee keer in de week kan je borrelen en eten in de soos, en met diverse feesten is Asopos de perfecte combinatie van sport en gezelligheid. Je kan je creativiteit kwijt bij één van onze 30 commissies, of ga bij een vloot (dispuut) en leer ook ouderejaars kennen! Jij bepaalt hoe je jaar eruit ziet. Kom roeien bij Asopos en begin je studententijd op de beste manier!

NIEUWS

NIEUWS VAN ALSRV ASOPOS DE VLIET

  • Asopos op het EK roeien
    16-11-2020 - ASOPOS DE VLIET
    Sport
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

ALSRV ASOPOS DE VLIET

Asopos de Vliet biedt roeien aan op alle niveaus. Voor de ambitieuze en competitieve sporters zijn er in het eerste jaar plekken in de verenigingsachten te verdienen, die strijden in het nationale klassement. Onder begeleiding van professionele coaches en in het beste materiaal kun jij je roeicarrière perfect beginnen. Train jij liever één, twee of drie keer in de week? Dat kan! In je eerste jaar vorm je ploegen met andere eerstejaars die even veel willen trainen en start je wedstrijden tegen ploegen uit het hele land, die vaak worden afgesloten met grootse feesten. Zo ontmoet je vrienden voor het leven en smeed je een hechte ploegband.

Vereniging
Met bijna 600 leden is Asopos een van de grote verenigingen van Leiden. Elke maandag en donderdag heeft Asopos een soosavond, zodat je na het roeien meteen door kunt naar de sociëteit voor een hapje eten en gezellige borrel! Naast deze reguliere soosavonden worden er ook veel andere activiteiten georganiseerd door en voor de vereniging, zoals diverse feesten, een prachtig gala en een wintersportreis. Wil jij graag een roeiwedstrijd organiseren? Of tap je liever een biertje tijdens de borrel? Neem plaats in een van de vele commissies die Asopos rijk is.

Introductieperiode
In de eerste weken bij Asopos leer je de andere eerstejaars kennen, maak je eerste roeihalen en ga je naar de beste feesten. Na 6 weken ben jij volwaardig lid van Asopos en niet veel later start je de eerste roeiwedstrijd, onze eigen Asopos Najaars. Houd jij Asopos’ titel ‘afroeikampioen’ van Nederland dit jaar hoog?

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

ZIJLSTROOM 137
2353 NN LEIDERDORP
071- 5892897
ABACTIS@ASOPOS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Sport
29 mrt. 2021 – 2 apr. 2021
LENTE OPEN WEEK
ALSRV ASOPOS DE VLIET


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.