ALSRV ASOPOS DE VLIET

ALSRV ASOPOS DE VLIET

Algemene Leidse Studenten Roeivereniging (ALSRV) Asopos de Vliet is met meer dan 800 leden een van de grootste Leidse studentenverenigingen. Onze leden zijn naast fanatiek in de boot ook fanatiek in onze sociëteit en in onze vele commissies. Kom langs op ons terrein in de EL CID voor een rondleiding! Meer informatie of verdere vragen? Lees vooral verder hieronder of stuur een mailtje naar lidworden@asopos.nl!

NIEUWS

NIEUWS VAN ALSRV ASOPOS DE VLIET

  • Asopos op het EK roeien
    16-11-2020 - ASOPOS DE VLIET
    Sport
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

ALSRV ASOPOS DE VLIET

Fanatiek roeien, borrelen, feesten en meer. Op Asopos de Vliet haal jij alles uit je studententijd. Maak vrienden voor het leven door het beste uit jezelf in de roeiboot en sociëteit te halen. Roeien is de grootste studentensport in Nederland en op Asopos de Vliet kan je fanatiek roeien op ieder niveau. Van af en toe in de boot stappen met je vrienden voor een borrel tot aan de start liggen van de Olympische Spelen. Twee keer in de week is er een borrelavond in onze sociëteit waar je tot in de late uurtjes kan borrelen en feesten met je ploeg- of dispuutsgenoten. Daarnaast kan je in een van onze vele commissies al je creativiteit kwijt, van tappen tot het organiseren van feesten, festivals en nationale roeiwedstrijden. Alles is mogelijk bij Asopos de Vliet!

Vereniging

Naast alle mogelijkheden om te roeien, kent Asopos de Vliet een actief verenigingsleven. Schuif maandag en donderdagavond aan voor het eten en een gezellige borrelavond. Buiten reguliere soosavonden worden er bij Asopos de Vliet nog vele andere activiteiten georganiseerd, zoals een gala, diverse feesten, een wintersportreis en verschillende andere uitstapjes! Bovendien kun je naast het roeien ook op andere manieren actief zijn binnen Asopos de Vliet. Zo kun je deel uitmaken van één van de vele commissies en heeft Asopos de Vliet zowel horizontale als verticale verbanden, namelijk ploegen en vloten!

Introductieperiode

In de eerste weken van je lidmaatschap leer je je lichting en de vereniging kennen. Je wordt uitgenodigd op de sociëteit om met je lichtingsgenoten deel te nemen aan evenementen georganiseerd speciaal voor jou.  Daarnaast ga je met je lichtingsgenoten je eerste halen in een roeiboot maken en start je je eerste roeiwedstrijd, de Asopos Najaars op de Bosbaan in Amstelveen!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

ZIJLSTROOM 137
2353 NN LEIDERDORP
071- 5892897
LIDWORDEN@ASOPOS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Studentenvereniging
15 aug. 2022 – 19 aug. 2022
EL CID WEEK
ALSRV ASOPOS DE VLIET

Kom de EL CID vieren op Asopos de Vliet!  Onze leden staan voor je klaar om je een rondleiding te geven en al je...

Studentenvereniging
15 aug. 2022 – 16 aug. 2022
LASERGAMEN
ALSRV ASOPOS DE VLIET

Laat zien dat jij de beste bent van je groepje en kom op maandag (10:00 - 16:00) en dinsdag (10:00 - 15:00) lasergamen...

Studentenvereniging
15 aug. 2022 17:00 – 20:00
OPENINGSFEEST ROCK & ROW
ALSRV ASOPOS DE VLIET

Geniet onder het genot van een drankje van livemuziek. Er komen op ons festivalterrein aan het water drie artiesten...

Studentenvereniging
15 aug. 2022 20:00 – 02:00
ASOPOS DANCE EVENT X HAPPY FEELINGS
ALSRV ASOPOS DE VLIET

Na de live bands, zal in de tent het feest losbarsten met verschillende DJ's! De grote namen Happy Feelings...


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.