ASV PROMETHEUS

ASV PROMETHEUS

A.S.V. Prometheus is dé culturele studentenvereniging van Leiden, waar gezelligheid en nieuwsgierigheid centraal staan. Benieuwd naar wat Prometheus allemaal te bieden heeft? Kom dan eens langs bij een activiteit of neem een kijkje op onze website: asvprometheus.nl.

Iedere woensdagavond is er een lezing en een borrel en daarnaast organiseren we allerlei activiteiten zoals museumbezoekjes, workshops, filmavonden en nog veel meer. Ook onze gilden barsten van het enthousiasme voor de meest uiteenlopende hobby’s die je maar kunt verzinnen.

NIEUWS

NIEUWS VAN ASV PROMETHEUS

  • Prometheus gaat door!
    27-10-2020 - PROMETHEUS
    Cultuur
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

ASV PROMETHEUS

Prometheus maakt het mogelijk om naast je studietijd ruimte te bieden aan je interesses. Prometheus is dé plek om al je nieuwsgierigheid te voeden en vrienden te ontmoeten met dezelfde interesses als jij!

  • Leer iedere woensdag iets nieuws bij de lezing. Van oude Romeinen tot astrofysica en van Brexit tot waarzeggerij, er is altijd iets boeiends!
  • Na elke activiteit een gezellige borrel
  • Heb je een hobby waar je graag meer tijd aan wil besteden? Bij onze vele gilden kun je je enthousiasme delen!
  • Ontdek en beleef van alles bij de vele uitjes en workshops die Prometheus organiseert.

Kijk voor meer informatie op prometheusleiden.nl.

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

KAISERSTRAAT 25
2311 GN LEIDEN
06-55375477
BESTUUR@ASVPROMETHEUS.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Geen agendapunten gevonden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.