DAC

DAC

DAC, oftewel, De Dinsdag Avond Club, is in 2014 opgericht en daarmee de jongste en meest vernieuwende studentenvereniging van Leiden. DAC is een moderne studentenvereniging waar er ruimte is voor iedereen. Bij ons staat verbinding op het gebied van interesses en talenten centraal. Iedereen die lid wordt bij DAC leert elkaar kennen en wij kennen geen verschil in jaarlagen: als je lid wordt bij DAC, word je lid van één grote vriendengroep. Elke dinsdag komen wij bij elkaar in Breehuys 16. We eten samen, nemen deel aan een SubClub en borrelen daarna tot in de late uurtjes. Inmiddels kent DAC meer dan 550 leden en streven we ernaar om de komende jaren nog meer studenten een geweldige studententijd te bieden!

NIEUWS

NIEUWS VAN DAC

    Geen nieuws items gevonden.

FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

DAC

DAC is de jongste en meest vernieuwende studentenvereniging van Leiden. Bij ons is er ruimte voor iedereen en staat verbinding op gebied van interesses en talenten centraal. DAC is een vereniging die door en voor haar leden bestaat. We kennen geen “traditionele” groepsvorming maar verbinden ons door middel van commissies, SubClubs en onze vele activiteiten.

Commissies

Vanaf dag 1 kan je bij DAC solliciteren voor een van de 14 commissies die ons rijk is. De commissies vormen de ruggengraat van DAC. De leden in commissies zorgen ervoor dat er geweldige activiteiten en feesten worden georganiseerd. Daarnaast hebben de commissies hun eigen borrel en maak je in een commissie vaak vrienden voor het leven! Zij creëren de samenhorigheid die DAC kenmerkt.

SubClubs

SubClubs zijn de verbindende factor onder de leden van DAC en onderscheidt DAC in het Leidse studentenleven van andere verenigingen. De leden binnen een Sub delen dezelfde interesse. Inmiddels kent DAC 13 SubClubs, zo heb je bijvoorbeeld een SportSub, een MuziekSub en een DiscussieSub. Het doel van een SubClub is dat je iets leert en jezelf ontwikkelt. Samen met je Sub wordt er naar een eindproduct toegewerkt dat gepresenteerd wordt op de SubClubAvond. Op deze avond treden leden op, is er een expositie of vertellen leden iets over hun opgedane kennis. Elke dinsdagavond, na het eten, komen de SubClubs bij elkaar.

Naast de commissiese en SubClubs organiseert DAC jaarlijks veel verschillende activiteiten. Zo hebben we diverse reizen zoals bijvoorbeeld de wintersport, liftwedstrijd en grote reis. Daarnaast organiseren we ook veel toffe activiteiten zoals een gala, een Ikea-diner, een eindklapper, allerlei introfeesten en nog veel meer! Voor ieder wat wils dus!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

BREESTRAAT 16
2311 CR LEIDEN
06-48730688
INFO@DAC-LEIDEN.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Studentenvereniging
15 aug. 2022 – 20 aug. 2022
EL CID DAC 2022
DAC

DAC NO LIMITS! Kom tijdens de EL CID langs bij de leukste studentenvereniging van Leiden.


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.