NIEUWS EVENEMENT
DAC

RAPENBURG RACE

Op 16 september doen wij als DAC weer mee met de Rapenburg Race. De Maatschappelijke Commissie heeft dit jaar met veel trots meegeholpen aan de organisatie van de Rapenburg Race. Bij de finish staan er meerdere bands op te treden, waaronder onze eigen DAC band! Ook verkopen wij rozen bij de finish! Dit jaar zwemmen wij om geld in te zamelen voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een dwarslaesie. Steun jij ons ook? Doneren kan ook via de link hieronder! ❤

OVER DAC

DAC is de jongste en meest vernieuwende studentenvereniging van Leiden. Bij ons is er ruimte voor iedereen en staat verbinding op gebied van interesses en talenten centraal. DAC is een vereniging die door en voor haar leden bestaat. We kennen geen “traditionele” groepsvorming maar verbinden ons door middel van Commissies, SubClubs en onze vele activiteiten.

Commissies

Vanaf dag 1 kan je bij DAC solliciteren voor een van de 23 Commissies. De commissies vormen de ruggengraat van DAC en bestaan uit leden uit verschillende jaarlagen. De leden in Commissies zorgen ervoor dat er geweldige activiteiten, feesten en producten worden georganiseerd. In een Commissie maak je vaak vrienden voor het leven! Zij creëren de samenhorigheid die DAC kenmerkt.

SubClubs

SubClubs zijn de verbindende factor onder de leden van DAC en onderscheiden DAC in het Leidse studentenleven van andere verenigingen. De leden binnen een Sub delen dezelfde interesse. Inmiddels kent DAC 15 SubClubs, zo heb je bijvoorbeeld een SportSub, een MuziekSub en een DiscussieSub. Het doel van een SubClub is dat je iets leert en jezelf ontwikkelt. Samen met je Sub wordt er naar een eindproduct toegewerkt dat gepresenteerd wordt op de SubClubAvond. Op deze avond treden leden op, is er een expositie of vertellen leden iets over hun opgedane kennis. Elke dinsdagavond, na het eten, komen de SubClubs bij elkaar.

Naast de Commissies en SubClubs organiseert DAC jaarlijks veel verschillende activiteiten. Zo hebben we diverse reizen, zoals bijvoorbeeld de wintersport, liftwedstrijd en grote reis. Daarnaast organiseren we ook veel toffe activiteiten zoals een gala, een Ikea-diner, een eindklapper, allerlei Introfeesten en nog veel meer! Voor ieder wat wils dus!

BEKIJK DAC NIEUWS VAN DAC
NIEUWS

 • EL CID NSL 2023
  18-09-2023 - NSL
  Stadshart
 • Rapenburg Race
  18-09-2023 - DAC
  Evenement
 • Succes van de EL CID en KMT weken
  18-09-2023 - CATENA
  Student nieuws
 • Het Blauwe Feest
  18-09-2023 - BLAUWESCHUIT
  Studentenvereniging
 • Proefrepetities Sempre Crescendo
  23-08-2023 - SEMPRE CRESCENDO
  Student nieuws
 • Proefrepetities Januari
  03-01-2023 - SEMPRE CRESCENDO
  Studentenvereniging
 • Oktober en november bij AEGEE-Leiden
  08-12-2022 - AEGEE
  Studentenvereniging
 • September bij AEGEE-Leiden
  01-11-2022 - AEGEE
  Studentenvereniging
FOTO'S

PROEF DE SFEER