LSSV HET DUIVELSEI

LSSV HET DUIVELSEI

L.S.S.V. Het Duivelsei is dé studenten-spellenvereniging van Leiden. Met meer dan 500 bord- en kaartspellen, en daarnaast nog een arsenaal aan videogames en een levendige PC community is er altijd (en voor iedereen!) wel wat te doen. Er worden met regelmaat consoletooernooien en LAN-weekenden georganiseerd waar in games als Smash en Civilization of Stellaris de wedsrijd aangegaan wordt. Ook worden er tradingcard games gespeeld zoals Magic the Gathering en tabletop RPG’s zoals Dungeons en Dragons! Er wordt gedanst op de muziek van Dance Dance Revolution, gezongen, tot diep in de nacht spelletjes gespeeld op de spelweekenden en missies worden volbracht met het week-lange spel Humans versus Zombies. Samen zijn we een diverse community waarin iedereen welkom is.

NIEUWS

NIEUWS VAN LSSV HET DUIVELSEI

  • EL CID op Discord!
    07-08-2020 - DUIVELSEI
    Cultuur
FOTO'S

PROEF DE SFEER

Over

LSSV HET DUIVELSEI

Leidse Studenten Spellen Vereniging Het Duivelsei is opgericht op 20 april 1994 door vijf vrienden met een passie voor kaart- en bordspellen. Inmiddels is Het Duivelsei uitgegroeid tot een bijna 500 leden tellende vereniging die spelletjesliefhebbers uit heel Leiden met elkaar verbindt onderin het Pelikaanhof. Elke vorm van spellen spelen is bij ons vertegenwoordigd: bordspellen, kaartspellen, RPG-games, Magic: The Gathering, LAN-parties, consolegames en zelfs Dance Dance Revolution of Karaoke. Ook organiseren we twee maal per jaar het succesvolle campusspel Humans versus Zombies, waarin heel Leiden voor vijf dagen verandert in een post-apocalyptisch zombieparadijs.

De toetreding tot de PKvV in 2011 maakte van Het Duivelsei een studentenvereniging van formaat en sindsdien organiseren we samen met andere culturele en gezelligheidsverenigingen grotere events voor iedereen die van spelletjes houdt!

We ontvangen met enige regelmaat spelontwikkelaars om nieuwe spellen te proefspelen; professionele auteurs met spellen die vaak nog in een alpha- of betafase zijn, maar ook bijvoorbeeld studenten die een spel ontwerpen voor een project of stage. We vinden het altijd leuk om hierbij te helpen, dus laat het ons vooral weten als je zelf op zoek bent naar een plek om een spel te proefspelen of iemand kent die dat is!

CONTACT

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

PELIKAANHOF 52
2312 EC LEIDEN
0000000000
BESTUUR@DUIVELSEI.NL

AGENDA

WHAT IS HAPPENING?

Cultuur
5 aug. 2020 15:00 – 18:00
MARIO KART 8 TOERNOOI!
LSSV HET DUIVELSEI

Cultuur
5 aug. 2020 – 19 aug. 2020
DE DIGITALE EL CID!
LSSV HET DUIVELSEI

Cultuur
6 aug. 2020 14:00 – 20:00
WEERWOLVEN VAN WAKKERDAM
LSSV HET DUIVELSEI

Cultuur
7 aug. 2020 16:00 – 20:00
DUNGEONS & DRAGONS
LSSV HET DUIVELSEI


Er is altijd wel wat gaande in de leukste studentenstad van Nederland. Hierboven zie je de opkomende evenementen. Bekijk het volledige overzicht om te zien wat voor moois er de komende periode op de planning staan.