NIEUWS CULTUUR
DUIVELSEI

EL CID OP DISCORD!

Het is allemaal net even anders, zo'n EL CID in 2020. Dat mag de pret echter niet drukken! Wist je dat het Duivelsei gedurende de gehele periode via Discord een pakket aan activiteiten organiseert? Ook buiten de activiteiten om ben je van harte welkom om te komen gamen. Onze Discord vind je Hier.

OVER DUIVELSEI

Leidse Studenten Spellen Vereniging Het Duivelsei is opgericht op 20 april 1994 door vijf vrienden met een passie voor kaart- en bordspellen. Inmiddels is Het Duivelsei uitgegroeid tot een ongeveer 450 leden tellende vereniging die spelletjesliefhebbers uit heel Leiden met elkaar verbindt achterin de Pelibar. Elke vorm van spellen spelen is bij ons vertegenwoordigd: bordspellen, kaartspellen, RPG-games, Magic: The Gathering, LAN-parties, consolegames en zelfs Dance Dance Revolution of Karaoke. Ook organiseren we twee maal per jaar het succesvolle campusspel Humans versus Zombies, waarin heel Leiden voor vijf dagen verandert in een post-apocalyptisch zombieparadijs.

De toetreding tot de PKvV in 2011 maakte van Het Duivelsei een studentenvereniging van formaat en sindsdien organiseren we samen met andere culturele en gezelligheidsverenigingen grotere events voor iedereen die van spelletjes houdt!

We ontvangen met enige regelmaat spelontwikkelaars om nieuwe spellen te proefspelen; professionele auteurs met spellen die vaak nog in een alpha- of betafase zijn, maar ook bijvoorbeeld studenten die een spel ontwerpen voor een project of stage. We vinden het altijd leuk om hierbij te helpen, dus laat het ons vooral weten als je zelf op zoek bent naar een plek om een spel te proefspelen of iemand kent die dat is!

BEKIJK LSSV HET DUIVELSEI NIEUWS VAN DUIVELSEI
NIEUWS

 • Huizenposter 1,5 Meter Campagne
  29-09-2020 - PKVV
  Pers
 • Na-intro Panoplia
  24-08-2020 - PANOPLIA
  Evenementen
 • Mentor en tutor bieden eerstejaars warm welkom en goede start
  20-08-2020 - UNIVERSITEIT LEIDEN
  Onderwijs
 • EL CID op Discord!
  07-08-2020 - DUIVELSEI
  Cultuur
 • EL CID bij De Blauwe Schuit
  05-08-2020 - BLAUWESCHUIT
  Evenementen
 • EL CID bij NSL
  05-08-2020 - NSL
  Stadshart
 • Toertocht langs Kasteel Duivenvoorde
  05-08-2020 - LEVITAS
  Sport
 • Studeren in tijden van corona
  30-07-2020 - UNIVERSITEIT LEIDEN
  Onderwijs
FOTO'S

PROEF DE SFEER