NIEUWS CULTUUR
DUIVELSEI

EL CID OP DISCORD!

Het is allemaal net even anders, zo'n EL CID in 2020. Dat mag de pret echter niet drukken! Wist je dat het Duivelsei gedurende de gehele periode via Discord een pakket aan activiteiten organiseert? Ook buiten de activiteiten om ben je van harte welkom om te komen gamen. Onze Discord vind je Hier.

OVER DUIVELSEI

Leidse Studenten Spellen Vereniging Het Duivelsei is opgericht op 20 april 1994 door vijf vrienden met een passie voor kaart- en bordspellen. Inmiddels is Het Duivelsei uitgegroeid tot een ongeveer 450 leden tellende vereniging die spelletjesliefhebbers uit heel Leiden met elkaar verbindt achterin de Pelibar. Elke vorm van spellen spelen is bij ons vertegenwoordigd: bordspellen, kaartspellen, RPG-games, Magic: The Gathering, LAN-parties, consolegames en zelfs Dance Dance Revolution of Karaoke. Ook organiseren we twee maal per jaar het succesvolle campusspel Humans versus Zombies, waarin heel Leiden voor vijf dagen verandert in een post-apocalyptisch zombieparadijs.

De toetreding tot de PKvV in 2011 maakte van Het Duivelsei een studentenvereniging van formaat en sindsdien organiseren we samen met andere culturele en gezelligheidsverenigingen grotere events voor iedereen die van spelletjes houdt!

We ontvangen met enige regelmaat spelontwikkelaars om nieuwe spellen te proefspelen; professionele auteurs met spellen die vaak nog in een alpha- of betafase zijn, maar ook bijvoorbeeld studenten die een spel ontwerpen voor een project of stage. We vinden het altijd leuk om hierbij te helpen, dus laat het ons vooral weten als je zelf op zoek bent naar een plek om een spel te proefspelen of iemand kent die dat is!

BEKIJK LSSV HET DUIVELSEI NIEUWS VAN DUIVELSEI
NIEUWS

 • Update Februari & Maart
  11-03-2021 - AQUAMANIA
  Sport
 • VVO WEEK
  22-02-2021 - PKVV
  Evenementen
 • Trippen in Cold Hawaii
  04-02-2021 - PLANKENKOORTS
  Sport
 • Wij zijn Euforisch!
  26-01-2021 - COLLEGIUM MUSICUM
  Cultuur
 • NSL in Actie
  14-12-2020 - NSL
  Stadshart
 • Pop-up studieruimte in Stadsgehoorzaal
  02-12-2020 - PKVV
  Onderwijs
 • Cancelled: Decemberconcerten Collegium Musicum
  24-11-2020 - COLLEGIUM MUSICUM
  Cultuur
 • Debat christelijke politieke jongerenorganisaties
  20-11-2020 - PANOPLIA
  Evenementen
FOTO'S

PROEF DE SFEER