NIEUWS EVENEMENT
SSR

HOLLANDSE AVOND SSR-LEIDEN

Beste student,

De Culturele Commissie van SSR-Leiden organiseert ook dit jaar weer drie mooie activiteiten die open zijn voor iedereen. Jullie zijn dan ook van harte uitgenodigd op onze activiteit van donderdag 1 februari op SSR (Hogewoerd 108). De avond zal in het teken staan van oud Hollandse gezelligheid. Houd jij ook zo van alles wat ons mooie landje te bieden heeft, of moet je dat nog ontdekken? Kom dan genieten van gratis poffertjes, proef de Hollandse gezelligheid tijdens onze eigen versie van Ik hou van Holland, kom Hollandse cocktails uitproberen, en neem gezellig je vrienden mee.
We hopen jullie daar te zien!

De Culturele Commissie (CuCo) ‘23-’24

OVER SSR

SSR-Leiden is een diverse vereniging waar vrijblijvendheid centraal staat. De hoofdstructuur van SSR is disputen. Er zijn 22 diverse disputen, van disputen die jasje-dasje op de borrel staan naar disputen die liever in hun zwembroek komen. Alles is mogelijk! Bij een dispuut gaan is leuk, maar het hoeft natuurlijk niet bij ons. Zonder dispuut zijn er ook veel mogelijkheden om actief te zijn op SSR.

SSR heeft namelijk ook commissies! Zo hebben we tijdelijke commissies die evenementen of feestweken organiseren, en hebben we vaste commissies, waarbij je in de mensa kan koken, je bar kan staan en je dixo kan draaien. Dit kan je heel het jaar door doen en zo vaak je wilt! SSR heeft ook een voetbalteam, een hockeyteam en meer. Zoals je ziet, is er altijd wel wat te doen!

Alle disputen komen op onze eigen sociëteit borrelen op dinsdag, op vrijdag gaat de dixo ‘s avonds aan en maken we er elke week weer een feestje van. De rest van de week zijn we natuurlijk ook open! Op deze avonden vergaderen commissies, worden er borrels gehouden en escaleert het soms uit tot een dixo.

BEKIJK SSR-LEIDEN NIEUWS VAN SSR
NIEUWS

  • Bouw nieuw windsurfcentrum!
    18-03-2024 - PLANKENKOORTS
    Algemeen nieuws
  • PKvV organiseert reanimatiedag
    19-02-2024 - PKVV
    Stadshart
  • Open Zeildag
    16-02-2024 - BLAUWESCHUIT
    Sport
  • Hollandse avond SSR-Leiden
    01-02-2024 - SSR
    Evenement
  • Leiden in Debat groot succes
    15-11-2023 - PKVV
    Lezing/Debat
  • Leiden in Debat
    18-10-2023 - PKVV
    Lezing/Debat
  • EL CID NSL 2023
    18-09-2023 - NSL
    Stadshart
  • Rapenburg Race
    18-09-2023 - DAC
    Evenement
FOTO'S

PROEF DE SFEER