NIEUWS SPORT
PLANKENKOORTS

LUSTRUM 8.2 OPENING!

Na heel lang te hebben moeten wachten is het nu toch echt zover, de eerste echte lustrum activiteit.
TER LAND TER ZEE EN OP VB

Met verschillende activiteiten waaronder fiets m erin en mogelijk zelfs een ramp wordt dit een hele dikke dag. Niet te missen.

Voor de autoliefhebbers zullen we nog met wat banden smijten en om het af te maken een MPM Olie slip ’n slide. Mondje dicht tegen de milieubescherming dus.

Wanneer?

10 oktober

Waar?

Valkenburgse meer natuurlijk

Hoelaat?

In de middag vanaf 13u

Wie?

Iedereen die zin heeft

Wat kost het?

10 euro incl. onbeperkt schult en 5 euro voor de BBQ

Praktische informatie:

Een geldige QR code in de CoronaCheck app is verplicht, deze zullen worden gecontroleerd.

OVER PLANKENKOORTS

Plankenkoorts is opgericht in 1981 en daarmee een van de eerste surfverenigingen van Nederland. Met weinig geld, maar wel veel enthousiaste surfers is toen gezocht naar surf materiaal, plek en vervoer. Plankenkoorts is inmiddels de grootste studenten windsurfvereniging van Nederland, met surf stalling in Delft, surfcentrum in Leiden, meerdere surf bussen, borrels, feestjes, wind- en golfsurfcamps & wedstrijden! Bij Plankenkoorts surfen we zowel op binnenwater als op zee, op alle niveaus is er binnen de vereniging veel te leren. De vereniging is zowel in Delft als in Leiden gevestigd.

In Leiden hebben wij ons eigen windsurfcentrum aan het Valkenburgse Meer (VB). Daar hebben wij veel windsurfmateriaal staan waar elk lid oneindig gebruik van mag maken! Er wordt bijna het hele jaar door drie keer per week windsurfles gegeven op alle niveaus. Ook hebben we meerdere VB-dagen in het jaar, waarbij we daar BBQen en in de PKuzzi zitten met een schultenbrau in onze hand.

In Delft hebben we de Homespot, waar ruimte is voor 99 windsurfsetjes, golfplanken en een chillruimte waar vaak samen gegeten wordt. Ook staan daar onze drie surfbussen genaamd PK Piraat, PK Golf en de PK Voorwaarts die ons naast alle mooie surfspots brengen.

Er zijn elke zomer trips naar Marokko en Leucate in Frankrijk, met kerst gaan we golfsurfen in Peniche (Portugal) en in februari gaan we op wintersport! Ieder jaar organiseren we ook 4 surfkampen en veel mooie feesten. Daarnaast borrelen we elke donderdagavond vanaf 21:00 in de Kurk in Delft. We zijn een laagdrempelige en hechte vereniging waarbij iedereen van veel gezelligheid houdt. Iedereen die ook van surfen houd of wilt gaan houden is meer dan welkom!BEKIJK SWV PLANKENKOORTS NIEUWS VAN PLANKENKOORTS
NIEUWS

 • Bouw nieuw windsurfcentrum!
  18-03-2024 - PLANKENKOORTS
  Algemeen nieuws
 • PKvV organiseert reanimatiedag
  19-02-2024 - PKVV
  Stadshart
 • Open Zeildag
  16-02-2024 - BLAUWESCHUIT
  Sport
 • Hollandse avond SSR-Leiden
  01-02-2024 - SSR
  Evenement
 • Leiden in Debat groot succes
  15-11-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
 • Leiden in Debat
  18-10-2023 - PKVV
  Lezing/Debat
 • EL CID NSL 2023
  18-09-2023 - NSL
  Stadshart
 • Rapenburg Race
  18-09-2023 - DAC
  Evenement
FOTO'S

PROEF DE SFEER