NIEUWS STUDENT NIEUWS
CATENA

SUCCES VAN DE EL CID EN KMT WEKEN

De EL CID is weer voorbij en de KMT is met succes afgerond! Nieuwe studenten in Leiden hebben de afgelopen weken de sfeer kunnen proeven binnen onze sociëteit en hebben actief meegedaan aan onze activiteiten. Zo hebben nieuwe leden samen gewerkt aan een aantal fantastische banners, compleet zelf gebouwd en geverfd om hier vervolgens onze zusjesverenigingen mee te raiden (opdrachten doen voor een prijsje).

Daarnaast hebben veel nieuwe studenten Catena's top tier cocktails leren maken en het ruimte aanbod aan tosti's kunnen proeven. In de komende maanden kunnen nieuwe leden zich aanmelden voor onze commissies om actief mee te denken en activiteiten te organiseren voor de open week.

OVER CATENA

V.S.L. Catena schittert al sinds 1952 als een van de grootste studentengezelligheidsverenigingen in Leiden. Onze leden krijgen de vrijheid toegewezen die wij ze vanaf het begin beloven: geen verplichtingen, geen aanwezigheidsplichten, geen corvee en geen werkweken.  Een hiërarchie kent onze vereniging niet. Niemand wordt bij ons ingedeeld naar aantal jaar van lidmaatschap, prestaties of eigenschappen. Daarnaast leeft Catena door de participatie van onze leden aan de verscheidene projectgroepen, genootschappen en commissies die onze vereniging rijk is. Door hun vrijwillige inzet worden de bar, hobby’s, feesten en gelegenheden ingericht en georganiseerd, waar de rest van onze leden weer van kunnen genieten. Bovendien zorgen zij voor de organisatie die Catena draaiende doet houden. Vanwege de afwezigheid van hiërarchie op Catena mag eenieder hieraan meehelpen en dit zorgt voor een brede samenwerkingsbasis die doeltreffend, gezellig én leerzaam is voor iedereen. De leden zijn dus altijd het kloppend hart van Catena!

Als je onze leden naar de soos zou vragen, zou al snel de vergelijking gemaakt worden met een tweede woonkamer. Voorzien van een grote bar, comfortabele banken, een pooltafel en een tafelvoetbaltafel en een mensaruimte boven op de vide. Verder beschikt ons pand over een filmzaal met bar, cocktailbar en chillhok waar leden kunnen gamen.  Ook hebben we een ruim assortiment bestaande uit 6 whisk(e)ys, 20 soorten non-alcoholische drankjes, 27 soorten sterk en meer dan 20 speciaalbieren (met de wisseltaps- en dranken buiten beschouwing).

BEKIJK VSL CATENA NIEUWS VAN CATENA
NIEUWS

 • EL CID NSL 2023
  18-09-2023 - NSL
  Stadshart
 • Rapenburg Race
  18-09-2023 - DAC
  Evenement
 • Succes van de EL CID en KMT weken
  18-09-2023 - CATENA
  Student nieuws
 • Het Blauwe Feest
  18-09-2023 - BLAUWESCHUIT
  Studentenvereniging
 • Proefrepetities Sempre Crescendo
  23-08-2023 - SEMPRE CRESCENDO
  Student nieuws
 • Proefrepetities Januari
  03-01-2023 - SEMPRE CRESCENDO
  Studentenvereniging
 • Oktober en november bij AEGEE-Leiden
  08-12-2022 - AEGEE
  Studentenvereniging
 • September bij AEGEE-Leiden
  01-11-2022 - AEGEE
  Studentenvereniging
FOTO'S

PROEF DE SFEER